Reluxa

Reluxa rövid ismertetése

  • Beltéri
  • Típus: forgatópálcás billentés, zsinóros működtetés, szabadon függő vagy feszített
  • Szerkezettel együtt a méret
  • Gyártói garancia
  • 5 évig kedvezményes javítási szolgáltatás
  • Mérethatárok:
    • Maximum felület: 4 m²
  • Felár ellenében:
    • 16 mm-es lamellák
    • Szín azonos kivitel
    • Feszített
    • Fúrásmentes konzollal
  • Reluxa ára: 14.400 Ft/m²-től kezdődik
  • Reluxa szerelése: 5000 Ft/m-től

További árainkról a Szerelés árlista oldalon tájékozódhatsz.

Amit még érdemes tudni a reluxáról

A reluxa egy régóta forgalomban lévő, talán mindenki által ismert belső árnyékoló. Funkcióját és esztétikai hatását tekintve is teljesen kielégíti az ember igényeit. Mivel az egyik legolcsóbb árnyékoló és akár évtizedeken át működik, ezért ez egy igazán költsékony és hosszútávú megoldás lehet háztartásod számára. A reluxát puritán, indusztriális jellege teszi igazán különlegessé. Ha megtetszett a reluxa, de nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő választás otthonodba, akkor olvass tovább néhány részletes információért, ahol kifejtem miért lehet jó döntés.

A reluxa mérete: 24×30 cm-től 240×250 cm-ig szinte bármi lehet. Sokféle egyedi méretben el tudjuk készíteni, ezért ideális választás szinte bármilyen ablakra vagy ajtóra.

Az reluxa lamellák szélessége: Mindkét verzióban lehet 25 mm-es, de az alumínium kivitelben elérhető 16 mm-es méret is. Ezek a sűrű vékony lamellák elit hatást keltenek és igen különleges esztétikai tartalommal rendelkeznek. Több esetben rendeltek már tőlünk ilyen kivitelt és mindig nagy sikert ért el. Merd te is kipróbálni!

Az alumínium reluxa színét és mintáját: 30 különböző lamellából választhatsz. Ezek között találsz extra fényes vagy matt verziókat, fa mintázatúakat, illetve fényvisszaverőt is. Modern megjelenésével a helyiség igazi éke lehet. Színazonos kivitelben az alumínium reluxa minden része azonos színű.

Fa reluxát szeretnél inkább? Abból is rendelkezésedre áll 20 féle szín. Egyszerű megjelenése miatt a klasszikus stílusban berendezett házak beltereinek tökéletes kiegészítője lehet. A valódi fa erősen megnöveli a belső árnyékoló természetes hatását. Színazonos kivitelben a fa reluxa minden része azonos színű.

A reluxákat egy megbízható cseh cégtől rendeljük, akikkel már több mint öt éve panasz mentesen dolgozunk együtt.

A reluxát fényzáró kivitelben is kérheted: Ami azt jelenti, hogy a lamellák távolságát módosítjuk az alapbeállításhoz képest. A gyártás során több lamellát helyeznek egymáshoz közelebb, így azok teljesen összezárhatnak. Fontos, hogy az árnyékoló szorosan a falhoz legyen felszerelve és méretben túl lógjon az ablakon. Ezzel akár 100%-os sötétítést is elérhetünk.

Az Isoline reluxa: Ez a modell igazán különleges megoldás az otthonodba. A reluxa az ablak falba van beszerelve, pontosan az ablaküveg síkjába illeszkedik, és körülbelül 1 cm-t lóg ki belőle. Így mintha az árnyékoló gyárilag az ablakhoz tartozna. Többféle stílus tartozik hozzá, különböző fejlécekkel.

Válasszuk ki együtt a számodra legmegfelelőbb reluxát, egy helyszíni felmérés alkalmával!

Ilyenkor szívesen kivisszük a színmintákat, hogy azokat a berendezéshez tudjuk hasonlítani és így a legmegfelelőbb árnyékolót tudjuk biztosítani neked. 

A reluxa a második legnépszerűbb árnyékoló, amit tőlünk rendelni szoktak. Eddig minden esetben jó döntésnek bizonyult és minden ügyfél elégedett volt a kivitelezett munkával. 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Helyszíni felmérés: 10.000 Ft, de ingyenes abban az esetben, ha a kiválasztott termék megrendelésre kerül, így a végszámla összegéből jóváírjuk.

Reluxa szerelése: 5000 Ft/db

További árainkról a Szerelés árlista oldalon tájékozódhatsz.

Egyéb információkért írj nekünk üzenetet!
Az árajánlat megadásáig kérjük 1-2 napos türelmed.

Látogass el hozzánk!
1068 Budapest, Benczúr utca 3.

Nézd meg ezeket is!

Ismerkedj meg további termékeinkkel és szolgáltatásainkkal!

Üzenet küldés

Ha bármilyen kérdés felmerült benned, küldj nekünk üzenetet és 1-2 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot!