Főoldal > Karnisok > Előlapos karnis

Előlapos karnis

Előlapos karnis, Ha a függöny elegáns rögzítésére van szükség

Az előlapos karnis egy praktikus és stílusos megoldás ablakaidhoz. Az előlapjának funkciója a függöny akasztóinak eltakarása. Kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és hosszú élettartamot. Az előlapos karnis elegáns dizájnjával a dekoráció része lesz, miközben a könnyű telepítésnek köszönhetően egyszerűen felszerelhető. Az egyedi méretválaszték lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen ablakaihoz.

Miért válaszd az előlapos karnist?

Letisztult és modern megjelenés

A előlapos karnis segítségével a karnis tartóelemei nem látszanak, így a karnis esztétikusabb megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. Egyszerű, mégis stílusos dizájnja a mai modern otthonokba tökéletesen illeszkedik. A karnis kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és hosszú élettartamot. A megjelenése elegáns és praktikus, és az egyedi méretválaszték lehetővé teszi, hogy pontosan illeszkedjen az ablakaihoz.

Minőség és tartósság

A előlapos karnis tervezése és anyaghasználata lehetővé teszi, hogy megbízható és hosszú távú megoldás legyen az ablakaid díszítésére. Ezáltal nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is kielégítő választás, amely hozzájárul otthona kényelméhez és stílusához. Legyen szó bármilyen helyiségről, az előlapos karnis garantálja a minőséget és tartósságot.

Variálható méretek

A előlapos karnis többféle méretben elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen otthona ablakaihoz. A különböző méretek lehetővé teszik az ablakok és ajtók széles skálájának lefedését. Válassza az előlapos karnist, és élvezze a testre szabhatóság és a könnyű telepítés előnyeit otthona minden részében.

Praktika és stílus egy helyen

A Előlapos Karnisok rendkívül praktikus és stílusos megoldást kínálnak ablakaink díszítésére. Ezek a függönykarnisok kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú távú tartósságot garantálnak. A letisztult, modern dizájn és a különböző méretek lehetővé teszik, hogy minden otthonban megtaláljuk a tökéletes illeszkedést. Az előlapos karnis könnyen telepíthető és testre szabható, így a funkcionalitás és esztétika tökéletes összhangban lehetnek. Válaszd az előlapos karnist az otthona számára, és élvezze az egyszerűséget, eleganciát és tartósságot, amit ez a termék kínál.

  • Fajtái: 2 pályás verzió
  • Stílusos, díszítő hatása miatt közkedvelt
  • Több színben és méretben elérhető
  • Előlapos karnis mozgatása:
    • Manuálisan
    • Zsinórral
  • Tépőzáral is
  • RAL színskála színeire színezhető (min. 25000 Ft-os megrendelés esetén kérhető)
  • Könnyen felszerelhető
  • Nagy teherbírású változat
  • Maximum méret: 6 m
  • 1 m előlapos karnis: 5000 Ft-tól

A legnépszerűbb típusokból raktárkészlettel rendelkezünk, ez esetben akár pár napon belül is elérhető. Más esetben gyártásuk maximum 2 hetet vesz igénybe.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Helyszíni felmérés: 10.000 Ft, de ingyenes abban az esetben, ha a kiválasztott termék megrendelésre kerül, így a végszámla összegéből jóváírjuk.

Előlapos karnis szerelése: 3000 Ft/m

További árainkról a Szerelés árlista oldalon tájékozódhatsz.

Egyéb információkért írj nekünk üzenetet!

Az árajánlat megadásáig kérjük 1-2 napos türelmed!

Látogass el hozzánk!
1068 Budapest, Benczúr utca 3.

Nézd meg ezeket is!

Ismerkedj meg további termékeinkkel és szolgáltatásainkkal!

Üzenet küldés

Ha bármilyen kérdés felmerült benned, küldj nekünk üzenetet és 1-2 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot!